1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Carnavalsviering 2012

Carnavalsviering 2012

zaterdag 18 februari 2012

Vrijdagmiddag kwamen alle kinderen en leerkrachten verkleed naar school om samen carnaval te vieren. Iedereen zag er prachtig uit! De middag begon met de carnavalsoptocht, waarin veel pracht en praal te zien was. Niet alleen de kinderen zagen er prachtig uit, maar ook de zelfgebouwde wagens van de leerlingen waren een lust voor het oog!

Kinderen van de school, jong en oud, liepen mee met de carnavalsoptocht rondom de school. De Prins en zijn aanhang kon dit spektakel natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan en stond met een glimlach van oor tot oor, al zwaaiend toe te kijken hoe de stoet aan zich voorbij ging.

Nadat de optocht was afgelopen, werd het feest in de Keen en in het Turfschip doorgezet. Er werd gezellig met zijn allen luidkeels meegezongen en gehost op de carnavalsmuziek. Van al dat zingen en dansen, krijg je natuurlijk honger en dorst. Met dank aan de hulpouders kreeg ieder kind een lekkere versnapering en iets te drinken. Als afsluiting van deze onvergetelijke middag kregen de kinderen die mee hadden gedaan aan de optocht ook nog een mooie medaille, die zij dik hadden verdiend! Om nog een keer na te genieten van deze mooie dag, klik dan hier voor de foto’s.


 

Terug naar overzicht Pagina afdrukken