1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Schoolfeest: Reis om de wereld!

Schoolfeest: Reis om de wereld!

donderdag 10 mei 2012

Woensdag 9 mei was het dan eindelijk weer zover: schoolfeest! Dit jaar was het thema "Een reis om de wereld".

Op woensdag 9 mei hebben we met de hele school kunnen genieten van een spetterend schoolfeest! Dit jaar gingen we op reis rond de wereld. Iedereen was ontzettend leuk verkleed passend bij het thema.

 

Op de Keen konden de groepen 1 t/m 4 zich uitleven op het springkussen om vervolgens te genieten van een lekkere high-tea. Ook stond er voor alle leerlingen een grappige show op het programma. Daarnaast konden de kinderen zich vermaken met verschillende spellen. Er werden Afrikaanse maskers geknutseld. De kinderen konden zich in Frankrijk laten schminken. Er was een echte popcornmachine en limonadeolifant waar heerlijk gesmuld en gedronken kon worden. [foto's]

 

De kinderen van de groepen 5 t/m 8 hebben zich de hele dag op locatie Schoenmakershoek kunnen vermaken. Zoals bij het thema paste, konden er verschillende landen bezocht worden. In elk lokaal stond er weer een ander land centraal en konden er verschillende activiteiten gedaan worden. Zo was er in het lokaal van Engeland een heuse high tea en kon er in het lokaal van Japan karaoke-gezonden worden! Naast een supergave discoshow konden de kinderen een dansworkshop volgen in Amerika, zelf meubels maken in Zweden (Ikea!) en konden ze mooi opgemaakt worden in de stad van de mode, Parijs. Ook voor de rust werd gezorgd; lekker even tot jezelf komen in Thailand in het rustlokaal of een filmpje pakken in Hollywood. In Amerika konden de kinderen terecht voor... een overheerlijke hotdog.

Alle ouders en sponsoren bedankt voor de hulp om van het schoolfeest zo'n succes te maken! [foto's]

Terug naar overzicht Pagina afdrukken