1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Sinterklaas op het Voortouw

Sinterklaas op het Voortouw

dinsdag 4 december 2012

Vandaag was Sinterklaas onze grote gast. Alle kinderen stonden om kwart voor 9 al rond het voetbalveld in de Karnsberg opgesteld om hem op te wachten. Hier en daar werden wat liedjes gezongen.

En ja hoor…..de Sint liet zich al snel zien. Hij zag er prachtig uit en stond samen met een Piet achterop een versierde wagen. Zoals ook op onze school de afgelopen weken veel hartjes verschenen, was de wagen ook heel mooi versierd met hartjes.

De Sint reed wel twee keer rond en ging toen naar binnen. Alle kinderen zochten ook hun eigen klas weer op. De kinderen van de bovenbouw hebben in hun groep surprise ochtend gehouden. We zagen later prachtige knutselwerken naar buiten komen. De onderbouwgroepen mochten om de beurt bij Sinterklaas op bezoek komen in de speelzaal. Ze hadden allemaal wel een mooi lied of leuke dans ingestudeerd voor Sinterklaas.

Sinterklaas had voor alle klassen een mooi cadeau meegebracht en wist natuurlijk over alle groepen wel iets te vertellen. De Pieten hebben Sinterklaas goed geholpen en hebben de kinderen goed verwend met veel pepernoten en snoepgoed. In de bovenbouw groepen zijn de Pieten overal even binnen geweest om de boel op stelten te zetten.

Sint heeft beloofd volgend jaar weer terug te komen. Hij vond het erg gezellig bij ons op school!

Terug naar overzicht Pagina afdrukken